Министърът на вътрешните работи във Великобритания- Сюела Брейвърман предупреди за задаващ

...
Министърът на вътрешните работи във Великобритания- Сюела Брейвърман предупреди за задаващ
Коментари Харесай

Министър с ключови думи за мигрантите влизащи в Англия

Министърът на вътрешните работи във Великобритания- Сюела Брейвърман предизвести за задаващ се " вихър " от милиони мигранти.

В пламенна тирада на годишния конгрес на Консервативната партия Брейвърман даде обещание да затвори хотелите, употребявани за настаняване на търсещите леговище и предизвести, че в случай че лейбъриститe дойдат на власт ще " отворят границите ".
-->
Сюела Брейвърман съобщи, че " вятърът на смяната, който е носел нейните родители по целия свят през 20-ти век, е просто ентусиазъм спрямо урагана, който идва, тъй като милиони мигранти от целия свят се стягат да дойдат в Обединеното кралство ".

Вътрешният министър  означи, че Великобритания " се е оплела в гъста мрежа от интернационалните правила, основани в друга ера " и че Законът за правата на индивида би трябвало да бъде преименуван на " Закон за наказателните права ".

Тя упрекна лейбъристите, че жигосват тези, които желаят да намалят миграцията, като расисти.

Политическите наблюдаващи разясниха, че Брейвърман с антимигрантската си тирада несъмнено е сплотила зад себе си дясното крило на партията и подава сериозна поръчка за идващ водач на торите, в случай че министър председателят Риши Сунак загуби общите избори следващата година.

Самият Сунак съобщи в коридорите на конгреса, че изцяло изключва осъществяване на предварителни избори, тъй като Консервативната партия не се притеснява от това по какъв начин ще гласоподават нейните гласоподаватели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР